Goed doel

GOED DOEL

Onze vereniging koos dit jaar voor Sint-Vincentius als goed doel. Een scheiding, onverwacht je job verliezen, ziekte … het kan iedereen overkomen. Soms heb je dan beperkte financiële middelen. Zelfs het kopen van voeding is voor sommige mensen moeilijk haalbaar. Gelukkig kunnen deze mensen dan terecht bij Sint-Vincentius. Al 25 jaar zetten een 20-tal leden zich in om deze mensen te helpen. Maandelijks kunnen ze een voedselpakket afhalen, ingezamelde kledij wordt goedkoop verkocht.
In Diepenbeek zijn er maandelijks een 130-tal gezinnen die moeilijk de eindjes aan mekaar kunnen knopen. Toch wel een indrukwekkend cijfer. Een financieel duwtje in de rug voor deze vereniging is dus zeker op zijn plaats.

DOEL VAN 2017

De vrienden van de burgemeester schonken 2400 euro aan Samana. In Diepenbeek zijn er 3 kernen. Elke kern kreeg zo 800 euro. De drie voorzitters namen de cheque graag in ontvangst.
Het geld werd prima besteed: een kerstcadeautje voor een zieke of een extraatje op het kerstfeestje. Wij danken alle sponsors, vrijwilligers en aanwezigen tijdens het feest voor hun bijdrage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>